Lukt het niet meer om uw rekeningen tijdig te betalen en lopen uw achterstanden op? Of heeft u een lening en kunt u de aflossing niet langer betalen? Is uw inkomen gedaald of verwacht u een terugloop in opdrachten waardoor u onzeker bent over uw financiële situatie in de toekomst?

Kortom: heeft u geldproblemen waar u niet meer uitkomt of verwacht u geldproblemen en wilt u daaraan werken? Dan komt u in aanmerking voor schuldhulpverlening.

Wij kunnen u ondersteunen door samen met u te kijken naar de mogelijkheden, op het gebied van uw inkomsten en uitgaven en/of uw schuldensituatie.

Een aantal voorbeelden:

Voortzetten van uw bedrijf

Wij beoordelen of de toekomstperspectieven van uw bedrijf goed zijn, ondanks schulden. En gaan samen met u kijken of u uw bedrijf voort kunt zetten. Is uw bedrijf levensvatbaar, dan bekijken we met u de mogelijkheden voor het oplossen van uw schulden.

Noodzakelijk om uw bedrijf te beëindigen

Als het om welke reden dan ook niet lukt om uw bedrijf voort te zetten, dan zijn er mogelijkheden om uw bedrijf (zonder faillissement) op een goede manier te beëindigen. Wij begeleiden u hierbij.

Uw bedrijf is al beëindigd

Heeft u uw bedrijf beëindigd? Ook dan kunnen wij u helpen door te proberen om tot een oplossing met uw schuldeisers te komen.

Faillissement is al aangevraagd

Ook wanneer uw faillissement al is aangevraagd, kunnen er nog mogelijkheden zijn om tot een akkoord met uw schuldeisers te komen. Neem dan direct contact met ons op.

Uw persoonlijke financiële situatie

Naast de financiële situatie van uw bedrijf kijken wij ook naar uw persoonlijke financiële situatie en de mogelijkheden om u hierin te helpen.

Wij kunnen vrijblijvend een intakegesprek met u voeren waarin wij samen met u zowel de zakelijke als privé situatie kunnen bekijken. In overleg met u zullen wij een route bepalen. U blijft zelf regisseur van uw traject.

Neem gerust contact op.

Onze contactgegevens