Er zijn diverse organisaties die informatie bieden die voor u als ondernemer van belang kan zijn. Een aantal links op een rijtje.

Landelijk

Ondernemersplein - KVK

Hier vindt u als ondernemer alles wat u moet weten en regelen.
Op de pagina 'Coronavirus en ondernemerschap' vindt u actuele informatie over ondernemen in coronatijd. Klik hier om naar de website te gaan.(externe link)

Ondernemersklankbord

Stichting Ondernemersklankbord biedt ondersteuning aan ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Klik hier om naar de website te gaan. (externe link)

IMK (Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf)

Met de gratis financieringswijzer van het IMK ziet u aan de hand van 19 korte vragen wat de beste financieringsmogelijkheden voor u zijn. Klik hier om naar de financieringswijzer te gaan.(externe link)

Lokaal

8RHK ambassadeurs

Achterhoek ambassadeurs: ondernemers, organisaties en overheid. Vanuit zes thema’s(externe link) zetten zij hun innovatiekracht in om onze regio te versterken. In een overzicht lees je over de projecten die gericht zijn op ondernemersondersteuning. Klik hier om het overzicht te bekijken.(externe link)

Ga voor meer informatie over 8RHK ambassadeurs naar 8rhk.nl(externe link).

Achterhoek verbindt

Achterhoek Verbindt(externe link): portal waar Achterhoekse ondernemers elkaar tijdens de coronacrisis digitaal ontmoeten. Via videopodcasts delen zij verhalen, best practices en nieuws.