Steeds meer ondernemers krijgen te maken met werknemers die last hebben van financiële stress.

Ongeveer één derde van alle werkgevers heeft werknemers in dienst met geldzorgen. En de impact op uw bedrijf kan groot zijn. Mensen met geldzorgen wachten vaak lang met het zoeken naar hulp. Uit schaamte, maar ook omdat zij de weg naar hulp niet goed weten te vinden. Werknemers met schulden zijn vaker ziek en werken veelal minder geconcentreerd. Dit brengt kosten voor de werkgever met zich mee. Het loont daarom om werknemers met schulden te ondersteunen.

De coöperatieve Rabobank & de Rondkomers Doetinchem willen hier graag aandacht aan geven en ondersteunen daarmee de beweging naar een meer inclusieve samenleving waarin mensen financieel zelf redzamer zijn. 

Geldzorgen de Baas

Samen met hun partner Moedige Dialoog bieden ze het programma Geldzorgen de Baas aan. Met dit programma dragen ze met het delen van kennis en middelen bij aan het financiële welzijn van werknemers in de regio en daarmee ook aan dat van uw bedrijf. Kijk voor meer informatie op Werkgevers en Werknemers | Moedige Dialoog(externe link).


Bijeenkomst op 11 november bij De Graafschap

Op vrijdag 11 november vindt de bijeenkomst Geldzorgen de Baas bij De Graafschap plaats. De bijeenkomst begint om 18.00 uur met een hapje en een drankje en wordt afgesloten met de voetbalwedstrijd De Graafschap - Jong PSV.

Programma

  • 17.45 - 18.00 uur: Inloop bijeenkomst
  • 18.00 - 18.30 uur: Hapje en drankje 
  • 18.30 - 19.30 uur: Start programma Geldzorgen de Baas
  • 20.00 - 22.00 uur: De Graafschap - Jong PSV

Aanmelden

Als werkgever kunt u veel betekenen voor de financiële veerkracht van uw werknemers. Rabobank & de Rondkomers helpen daar graag bij. Wilt u meer weten? Meldt u zich aan door een e-mail te sturen aan: info@derondkomers.nl.

Meld u tijdig aan want vol = vol.