Op vrijdag 18 november 2022 is het de jaarlijkse dag van de ondernemer. Doel van de dag is ondernemers te waarderen voor hun werk. In Gaanderen gebeurt dit door het organiseren van een inspirerend programma én een netwerkbuffet.

De bijeenkomst vindt plaats in sporthal de Pol, Pelgrimstraat 61 in Gaanderen van 16.00 uur tot 19.00 uur. Dit jaar ligt de organisatie in handen van de parkmanagementorganisatie Akkermansweide, de Dorpsraad Gaanderen en het economisch Overleg Doetinchem (EOD). Landelijk is de initiator van deze dag MKB Nederland.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 16.00 uur: inloop
  • 16.30 uur: opening door wethouder Hans Dales
  • 16.40 uur: inhoudelijke programma met sprekers en een activiteit waarbij uw kennis over ondernemen in de gemeente Doetinchem op de proef wordt gesteld.
  • 17.30 uur: sluiting inhoudelijk deel, borrel en buffet.

Aanmelden

Iedere KVK-ingeschreven ondernemer met een vestiging in de gemeente Doetinchem kan zich aanmelden. Dit kan door een mail te sturen naar economie@doetinchem.nl met uw naam en bedrijfsnaam. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 11 november. Meld u op tijd aan dan heeft u zeker een plek. Verzoek is om deze uitnodiging zoveel mogelijk te verspreiden bij uw collega-ondernemers.